Inspiration Range

ONZE EXPERTISE.
UW KEUKEN.

Bijna de helft van alle Europese restaurants met Michelin-sterren gebruikt toestellen van Electrolux. We hebben onze professionele expertise gebruikt en aangepast om speciaal voor u een nieuw gamma huishoudtoestellen te creëren: de Electrolux Inspiration Range!

Geweldig lekker eten, zonder enige moeite

Het vergt jaren opleiding om een professionele chef te worden. Gelukkig combineert onze nieuwe Electrolux Inspiration Range intuïtieve gebruikersinterfaces met geweldige functies, met oorsprong in ons professioneel gamma, die u het vertrouwen geven om elke dag weer nieuwe gerechten te creëren.
Ons nieuwe, gestroomlijnde en minimalistische gamma zal ook moeiteloos in uw keuken passen. Dit gamma straalt schoonheid uit, zowel langs buiten als langs binnen, dankzij de consistente iconische lijn en kwalitatieve afwerking, van het naadloos gladde oppervlak van uw inductiekookplaat tot de reeks schitterende kleuren van onze koel- en vriescombinatie.

 

De kracht van stoom en warmte

Directe en nauwkeurige warmteregeling

Voedsel tot 7 dagen langer vers

Topchefs combineren stoom vaak met conventionele warmte voor betere en snellere resultaten. Dankzij onze CombiSteam Deluxe Oven kunt u met stoom koken – de beste manier om de natuurlijke smaak en textuur van voedsel te behouden. Of combineer stoom met warmte voor vlees dat van binnen lekker mals en sappig is en langs buiten een knapperige, goudbruine korst heeft. Bovendien kunt u bakken, braden, grillen en zelfs garen op lage temperatuur.

Professionele chefs hebben directe en nauwkeurige warmteregeling nodig. Onze InfinitePure inductiekookplaat met DirectAccess stelt u in staat om met één aanraking exact de juiste warmte te kiezen. U kunt ook twee kookzones combineren, zodat u altijd geweldige resultaten boekt, ongeachte de grootte van uw pan, ongeacht het type gerecht dat u bereidt.

 

Professionele chefs weten dat het gebruik van verse producten essentieel is. Bij onze FreshPlus koel-en vriescombinatie circuleert de koude lucht doorheen het hele toestel voor een perfecte balans tussen koude en luchtvochtigheid. Bewaar uw voedsel in dit toestel en het blijft tot drie maal langer vers. En het vriesgedeelte is volledig ijsvrij zodat ontdooien nooit meer nodig is.