Experience Center & Cooking Clubs

Experience center

Ervaring is de beste leermeester. Daarom organiseren we in het Experience Center regelmatig demo’s en workshops voor professionals.

Het Experience Center is een volledig uitgerust kookatelier waar u kennismaakt met onze nieuwste inbouwtoestellen. U krijgt er tal van innovaties te zien en kunt de apparaten ook zelf uitproberen. Zo blijft u perfect op de hoogte van wat er op de markt beschikbaar is en hoe onze producten in uw plannen passen.

Raketstraat 40, 1130 Brussel

Cooking clubs

De Cooking Club is een exclusieve club voor trouwe klanten met een voorliefde voor de betere gastronomie. Leden krijgen onder andere toegang tot kookdemo’s (Basic Classes), geleid door een ervaren chef-kok, in een van onze kookstudio’s in België.

Info: www.aeg.be/nl-be/cookingclub

FoodBuilding
KAAI. 16, 3500 Hasselt
Creatief kokkerellen en gastronomisch genieten in dit smaakmakende kookatelier van Giovani Oosters. FoodBuilding in een notendop.
Les Garrigues
Rue Goffinet 11, 1325 Chaumont-Gistoux
Franse keuken met zuiderse en oosterse toetsen waarbij alleen de beste plaatselijke seizoensproducten goed genoeg zijn: zo onderscheidt Denis Roberti zich.
Gastronomie Aan Huis
Stationstraat 67, 9850 Landegem
Gastronomie Aan Huis combineert de jonge, talentvolle chef-kok Christophe Nachtergaele met een schitterende locatie in het rustieke Landegem.
(M)eating
's Gravenwezelsteenweg 1, 2110 Wijnegem
Wie (M)eating zegt, zegt koken op een unieke plek: de oude Wijnegemse gistfabriek langs het Albertkanaal. Hier deelt chef-kok Pol Mertens zijn creatieve ideeën.
Urso
Rue de Namur 7, 7130 Binche
Al jaren tovert chef-kok Pietro Urso de smaken van Italië met succes op een bord. Kraakverse seizoensproducten en overheerlijke kruiden vormen hier de basis.
Philosophie de Cuisine
Rue des Carmes 3, 4000 Luik
De Vurige Stede is de gedroomde thuishaven voor een gepassioneerde chef-kok als Philippe Renard. Biologisch en gezond kokkerellen met topingrediënten.
ReveLatio
Elverdingenstraat 55, 8900 Ieper
Chef-kok Serge Koethers verwelkomt iedereen met plezier in zijn kookstudio ReveLatio, van echte foodies tot hobbykoks in de dop.